Logo
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Logo
Otevřít nabídkuOtevřít vyhledávání

POTVRZENÉ: Airfree prokazatelně eliminuje SARS-CoV-2

Nedávný vědecký test provedený společností MRIGlobal odhalil účinnost exkluzivní technologie TSS ™ společnosti Airfree při odstraňování viru Covid19 v uzavřených prostorách.

Nedávný test provedený certifikovanou nezávislou laboratoří MRIGlobal v USA potvrdil, že sterilizátory vzduchu Airfree jsou účinné při ničení nového koronavirusu. Test prokázal, že exkluzivní technologie TSS™ společnosti Airfree je účinná i proti COVID-19. Jinými slovy, čističky vzduchu Airfree pomáhají zajistit bezpečnější uzavřené prostory.

Pandemie COVID-19 způsobená novým koronavirem od jejího počátku napáchala již mnoho škod. Od doby, kdy se tento virus objevil a rozšířil po celém světě, jsme byli svědky různých opatření, produktů a receptů, které nás údajně chrání před SARS-CoV-2 likvidací základní složky COVID-19.

Mnohá z těchto opatření se ukázala jako účinná při prevenci nemocí, jako je pravidelné mytí rukou mýdlem a vodou. 70% alkoholem nebo alkoholovými roztoky, nošení roušek a udržování dobře větraných vnitřních prostor. Některá řešení však zůstávají problematická. Z tohoto důvodu musíme vždy brát v úvahu vědecké testy a studie, které mohou potvrdit účinnost řešení při eliminaci viru.

Testy prováděné nezávislými laboratořemi již několik let ukazují, že používání čističek vzduchu Airfree je řešením pro lepší ochranu vnitřního ovzduší před mikroorganismy včetně virů. Je to díky jeho exkluzivní technologii, která je na trhu jedinečná.

Cíl testu

Cílem testu bylo v kontrolovaných laboratorních podmínkách určit, zda čističky vzduchu Airfree dokáží ze vzduchu odstranit virus SARS-CoV-2.

Laboratoř MRIGlobal byla vybrána nejen kvůli její mezinárodní důvěryhodnosti, ale i kvůli odbornosti v testech zahrnujících virus SARS-CoV-2. Všechny technické postupy byly schváleny a výsledky byly ověřeny a recenzované.

Jak byl test proveden?

Jak Airfree odstraňuje SARS-CoV-2 ze vzduchu?

Použitý čistič, stejně jako všechny čisticí typy Airfree, obsahují keramické jádro, které může během provozu dosáhnout až 210 ° C. Toto je teplota, při které je pro jakýkoliv mikroorganismus, včetně SARS-CoV-2, obtížné přežít.

Vzduch cirkuluje přes zařízení přirozenou konvekcí, ke které dochází v důsledku rozdílu teplot mezi keramickým jádrem (interiér) a vzduchem v místnosti, kde je zařízení umístěno (exteriér).

Vyhřívané keramické jádro je součástí exkluzivní technologie zařízení, patentované společností Airfree a několikrát testované certifikovanými laboratořemi. Jeho schopnost zničit všechny mikroorganismy přítomné ve vzduchu - včetně virů - je tedy prokázána.

Stejně jako většina virů je nový koronavirus citlivý na teplo. Vystavení vysokým teplotám jej může zničit, čímž se vylučuje vysoké riziko, že bude cirkulovat v uzavřených prostorách. Je však důležité zdůraznit, že není možné zaručit, že všechny viry cirkulující ve vzduchu v místnosti vybavené čističkou vzduchu Airfree budou zničeny před jejich vdechnutím.

Jak funguje technologie Airfree?

Technologie TSS ™ (termodynamický sterilizační systém), inspirovaná procesem sterilizace vody varem, využívá teplo k tichému čištění vzduchu bez filtrů.

Kontaminovaný vzduch vstupuje do zařízení a zahřívá se na teplotu až 210 ° C. V mini kanálech keramického jádra jsou viry a jiné mikroorganismy ničeny teplotou. Zařízení pak vrátí vyčištěný vzduch do atmosféry.

Výhody použití čističky vzduchu Airfree

Výhodami výběru čističky vzduchu Airfree, která byla zkoušena několika laboratořemi včetně laboratoře MRIGlobal, jsou:
- patentovaná, ekologická a exkluzivní technologie TSS ™;
- zcela bez hluku;
- malé a přenosné zařízení;
- atraktivní design pro vnitřní prostory;
- záruka až 3 roky.

Zařízení, která jsou schopna odstranit nový koronavirus, odstraňují i další znečišťující látky ovzduší, jako jsou plísně, roztoče, pyl, bakterie a alergeny domácích zvířat. Zařízení Airfree také snižuje množství ozonu a těkavých organických sloučenin ve vzduchu v místnosti, kde jsou instalována.

Zařízení Airfree jsou vhodná pro nespočetné množství vnitřních prostor, jako jsou domy, školy, hotely, nemocnice, domovy důchodců, zubní ordinace, muzea a historické budovy. Poskytují také dostatečnou ochranu před nemocemi přenášenými vzduchem, jako je COVID-19, čímž se zlepšuje kvalita života a pohodlí.

Je velmi důležité mít na paměti, že navzdory prokázané účinnosti by měly být čističky vzduchu vnímány pouze jako doplňkový ochranný prostředek. Udržují nízkou úroveň mikroorganismů a jiných znečišťujících látek ve vnitřním ovzduší.

Pokud jde o SARS-CoV-2 a COVID-19, je nezbytné dodržovat veškerá doporučení Světové zdravotnické organizace a dalších orgánů týkající se osobní ochrany, aby se snížilo riziko vystavení viru a jeho přenosu. Zejména v uzavřených prostorách je nezbytné nadále používat respirátory, udržovat společenský rozestup a pravidelně si mýt nebo dezinfikovat ruce.

 

Související produkty

Pošlete článek známému