Logo
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Logo
Otevřít nabídkuOtevřít vyhledávání

Benefity kokosového oleje v žehlících deskách

Kokosový olej se v posledních letech stal populární ingrediencí v mnoha kosmetických produktech, včetně žehliček na vlasy. Žehličky s kokosovým olejem nabízí řadu benefitů pro zdraví a krásu vlasů. Chcete dosáhnout zdravých, krásných a lesklých vlasů? Kokosový olej vlasy hydratuje, chrání před teplem a dodává jim lesk a hebkost. Žehličky s kokosovým olejem jsou vhodné pro všechny typy vlasů a snadno se používají.

Hydratace vlasů, která trvá

S kokosovým olejem ve vaší žehličce zapomeňte na suché a lámavé vlasy. Využijte sílu přírody k tomu, aby vaše vlasy zůstaly hydratované, živé a odolné vůči každodennímu stylingu. Suché vlasy jsou náchylnější k lámání a třepení, kokosový olej v žehlících deskách vlasy chrání a udržuje je hebké a hydratované.

Ochrana před teplem

Už žádné obavy z poškození vysokými teplotami. Vysoké teploty žehličky mohou vaše vlasy nevratně poškodit. Kokosový olej napuštěný v žehlících deskách vlasy chrání před tepelným poškozením a zabraňuje krepatění. Jednoduše skvělý způsob, jak mít zdravé vlasy.

Zářivý lesk a sametová hebkost

Připravte se na to, že vaše vlasy budou středem pozornosti. S každým tahem žehličky dodává kokosový olej vašim vlasům neodolatelný lesk a hebkost. Kokosový olej navíc pomáhá vlasy zjemnit a usnadňuje jejich rozčesávání. Žehlení s kokosovým olejem tak eliminuje nepříjemné zacuchávání a vlasy se snadněji rozčesávají.

Univerzální péče pro všechny typy vlasů

Nejlepší žehličky na vlasy s kokosovým olejem jsou vhodné pro všechny typy vlasů, ať už máte vlasy jemné, husté, rovné, kudrnaté, barvené, nebo melírované. Řada značky Revlon Smoothstay Coconut Oil navíc nabízí nejen žehličku, ale i vysoušeč vlasů, jehož mřížka je napuštěna kokosovým olejem.

Další benefity:

  • Žehličky s kokosovým olejem se snadno čistí.
  • Kokosový olej má příjemnou vůni.
  • Žehličky s kokosovým olejem jsou cenově dostupné.

Tipy pro bezchybný styling

A jak vlastně správně žehlit vlasy? Pro nejlepší výsledky doporučujeme před žehlením aplikovat ochranný sprej proti teplu, rozdělit vlasy na menší prameny a nastavit správně, na jakou teplotu budete žehlit vaše vlasy. A pamatujte – žehličku nikdy nepoužívejte na mokré vlasy. Nesmíte zapomenout ani na vlasovou kosmetiku s ochranou před teplem (termoochranný sprej atd.). Žehlička s kokosovým olejem je skvělým pomocníkem pro krásné a zdravé vlasy.

Pošlete článek známému