Logo
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Logo
Otevřít nabídkuOtevřít vyhledávání

5 otázek při koupi kulmofénu

Krátké, dlouhé, jemné, suché… Všechny vlasy mohou vypadat skvěle. Pokud toužíte po zdravě vypadající hřívě s oslnivým objemem i leskem, rada je jednoduchá. S kvalitním kulmofénem budete vypadat báječně sedm dní v týdnu. Jak vybrat ten nejlepší kulmofén, který se stane vaším osobním stylistou?

1. Jaký typ vlasů mám?

Typ vlasů je nejdůležitějším faktorem při výběru kulmofénu. Kulmofény se vyrábějí v rozmanitých průměrech, materiálech a s mnoha funkcemi, které jsou vhodné pro různé typy vlasů.

  • Jemné vlasy: Pro jemné vlasy je nejlepší zvolit kulmofén s menším průměrem 19 – 25 mm a keramickým povrchem, který vlasy nepoškodí. 
  • Středně silné vlasy: Pro středně silné vlasy je ideální kulmofén s průměrem 25 – 32 mm. Můžete zvolit keramický nebo titanový povrch. 
  • Silné vlasy: Pro silné vlasy je optimální kulmofén s velkým průměrem (32 mm a více) a s titanovým povrchem, který vlasy rychle a efektivně natočí. 

Při stylingu jakéhokoliv typu vlasů nezapomínejte ani na termoochranný sprej nebo další produkty určené pro tepelný styling. Díky tomu bude váš účes perfektní.

2. Jaké funkce jsou pro mě důležité?

Kulmofény na vlasy nabízí s širokou škálou funkcí, které vám usnadní styling vlasů.

  • Nastavitelná teplota: Nastavitelná teplota vám umožňuje přizpůsobit teplotu kulmofénu typu vašich vlasů. 
  • Iontová technologie: Iontová technologie zabraňuje krepatění vlasů a dodává jim lesk. Hydratace vlasů zůstává a je zaručen zdravý look. 
  • Automatické vypnutí: Automatické vypnutí zabraňuje přehřátí kulmofénu a snižuje riziko popálení. 
  • Otočná šňůra: Otočná šňůra vám umožňuje volně se pohybovat při stylingu vlasů. 

3. Jaký je můj rozpočet?

Kulmofény se nabízí v širokém cenovém rozpětí. Než si vyberete kulmofén, stanovte si rozpočet, který chcete utratit. I za méně než tisícovku ale můžete pořídit zajímavé kousky, které budete milovat.

4. Které značky jsou nejlepší?

Na trhu existuje mnoho značek kulmofénů. Mezi nejoblíbenější značky patří jednoznačně Revlon. Ten nabízí jak běžné kulmofény, tak vylepšenou řadu Revlon One-Step Volumizer Plus s výměnnými hlavicemi pro ještě větší kreativitu při stylingu.

5. Kde si mohu kulmofén koupit?

Kulmofény (často je najdete pod názvem horkovzdušné kartáče na vlasy nebo volumizéry) si můžete koupit v kamenných prodejnách s elektronikou a drogerií, v internetových obchodech a na e-shopech (www.volumizer.cz).

Tip: Před nákupem kulmofénu si přečtěte recenze a porovnejte ceny. 

Pošlete článek známému