Logo
Česká verze
Přejít na Slovenskou verzi
Logo
Otevřít nabídkuOtevřít vyhledávání

Oblíbené přenosné reproduktory od JBL přicházejí v ekologickém provedení

Peter Samuelis

11.01.2023

Inovativní a k životnímu prostředí přátelský design. Stejně bohatý zvuk JBL Pro sound. JBL rozšiřuje své Eco portfolio o mimořádně populární modely přenosných reproduktorů JBL Go 3 Eco a JBL Clip 4 Eco.

Reproduktory jsou vyrobeny z materiálů, které jsou přátelské k životnímu prostředí. Až 90% použitých plastů na základní konstrukci je recyklovaných a povrchová látka na ochranné mřížce je recyklována zcela. Ekologické modely se navíc budou prodávat i v ekologickém balení z recyklovaného papíru potištěného rozložitelným sójovým inkoustem.

Přenosný reproduktor JBL Go 3 Eco se vejde do každého kapsy. Zapněte ho a čekejte nečekané. Tento kompaktní reproduktor vám vydrží hrát 5 hodin na jedno nabití. Zvuk JBL Pro sound vykreslují charakteristické basy. Na pláži nebo v parku se o svůj JBL Go 3 Eco nemusíte obávat, certifikace IP67 zajišťuje vysokou odolnost vůči vodě a prachu.

Kompaktní reproduktor JBL Clip 4 Eco přináší 10hodinovou výdrž baterie a nečekaně velké basy z kompaktní konstrukce. Integrovaná karabina vám umožňuje připevnit reproduktor třeba na batoh nebo kolo a užít si oblíbené sklady během vašich dobrodružství.

„Naše nové modely přenosných reproduktorů JBL Go 3 Eco a JBL Clip 4 Eco berou ohled na uživatele i na životní prostředí. V ekologickém těle a balení přinášejí výkonný zvuk JBL Pro Sound, na které jsou naši zákazníci zvyklí", řekl Dave Rogers, Prezident, HARMAN Lifestyle Division.

Reproduktory budou dostupné v přírodních barvách Forest Green - zelená, Ocean Blue - modrá a Cloud White - bílá.

Vlastnosti JBL Go 3 Eco a JBL Clip 4 Eco:

  • IP67 Certifikace odolnosti vůči vodě a prachu
  • Bluetooth 5.1
  • USB-C nabíjení
  • Ekologické balení z recyklovaného papíru potištěného sójovým inkoustem
  • Základní konstrukci tvoří z 90 % recyklované plasty a ochrannou mřížku tvoří 100 % recyklovaná látka

Pošlete článek známému